Teknisk dykning

SvenskaEnglish

tek_banner

Att genomföra en teknisk dykutbildning är det mest krävande du någonsin tagit dig an i din karriär som dykare men kanske också det mest givande. Kurserna lär ut tekniker och procedurer nödvändiga för att säkert dyka utanför den traditionella sportdykningens gränser. Om du är villig att att acceptera de ökade riskerna och att träna hårt väntar dig de mest fantastiska äventyr du någonsin upplevt.

När du väljer ett dykcenter för din utbildning ska du även se bortom själva kursen då du ska nyttja dina nyvunna färdigheter. Förutom ett etablerat utbildningsystem, erfarna och kvalificerade instruktörer letar du också efter spännande utfärder, resor till kallare och varmare breddgrader och dykare att dyka med. H2O Diving kan erbjuda allt detta! Våra instruktörer är aktiva vrak och grottdykare med stor passion och bred erfarenhet. Vi är en aktiv grupp medlemmar som regelbundet ger oss ut och utforskar Östersjöns vrak och varje år arrangeras längre resor, till exempel till Norges spännande dykplatser och Röda havets lite djupare vrak.

tecrec_logo

PADI:s Tec kurser tillhandahåller den teknik och de förfaranden som är nödvändiga för dykning utanför den normala rekreationsdykningens gränser. Detta är några av de mest intensiva men samtidigt några av de mest entusiasmerande kurser du hittar.

Teknisk dykning är inte för alla men om denna typ av dykning tilltalar dig och du är villig att acceptera de risker, ansvar och skyldigheter kan du få några av de mest givande dykerfarenheter någonsin.

Är du redo för en av dina största utmaningar? Vill du dyka på enorma vrak och platser där få eller ingen varit förut? Kontakta oss så planerar vi tilsammans din väg!