Rebreather modeller

SvenskaEnglish

rb_modeller

På H2O har vi valt att sälja rebreathers från tre tillverkare, Poseidon AP Diving och Vobster Marine Systems. Alla rebreathers som H2O säljer är elektroniskt kontrollerade helslutna rebreathers och är självklart noggrant testade och CE märkta. Vi tillhandahåller självklart även samtliga tillbehör samt utbildning på samtiliga maskiner. Nedan beskrivs alla modellerna var för sig, har du frågor eller behöver mer information tveka inte att kontakta oss.

 

poseidon_se7enPoseidon Se7en

Poseidons Se7en är nästa generations rebreather som är anpassad för både rekreations dykning och  för teknisk dykning till 100 m. Du har möjlighet att anpassa rebreathern efter din dykning

För mer information om hur du kan anpassa din rebreather ladda ner köpguiden här 

Vill du veta mer se rebreather.poseidon.com eller i vår webbutik

 

rb_inspoAP Diving Inspiration 

Inspiration från AP Diving började säljas redan 1997 och är idag den rebreathern som det sålts mest av på världsmarknaden. Maskinen finns i tre olika utföranden XPD, EVP och EVO med olika storlek på flaskor och scrubber men med samma elektronik och kontrollsystem. Alla versioner kan fås med bakmonterade eller over the sholder lungor.

Vill du veta mer se www.apdiving.com

 

Poseidon MkVI Discovery 

rb_discoveryPoseidons MkVI är världens första rebreather som är framtagen för rekreations dykning men den är idag även anpassad för teknisk dykning ner till 50 m (vill du dyka ännu djupare behövs det en uppgradering).   

Rebreathern som bara väger 18 Kg när den är redo att dykas kan du placera på vilken BCD som helst . 

Vill du veta mer se www.poseidon.se

 

 

 

Sentinel Expedition rb_sentinel

Sentinel Expedition från Vobster Marine Systemss är rebreathern för dig som vill ha allt, rebreathern har samtliga uppgraderingar som är möjliga på standard Sentinelen. Den är till exempel en av få rebreathers på marknaden idag som har CO2 övervakning. Sentinel Expedition har även gasblock och fullt uppgraderad VGM programvara.

Vill du veta mer se www.vmsrebreathers.com